Jysk kornteknik levere og montere foderanlæg til alle typer landbrug og dyr, vi kommer ud til dig og sammen tager vi snak og laver de nødvendige opmålinger og ser hvad i skal bruge og herefter vil du modtage et uforpligtende tilbud.

Et foderanlæg er efterhånden essentielt i enhver moderne dyreproduktion. Anlægget er et komplekst system, der er designet levere nøje målt mængder af foder til husdyr i landbruget, om det er kvæg eller grise, på de rette tidspunkter. Det sikrer blandt andet at dyrene får den nødvendige ernæring, så de kan trives og vokse. 

Et veldesignet anlæg eller fodersystem giver også mulighed for at overvåge og justere fodringen i realtid, hvilket giver dig fleksibilitet, nem og intelligens kontrol over dyrenes vækst og sundhed. Til lige præcis det kan vi hjælpe dig. Vi har specialiseret os i korn- og fodringsbehandling og anlæg inden for landbruget. Uanset om du er på udkig efter anlæg til grise, kvæg eller andre dyr, har vi ekspert løsninger tilpasset til dine behov. 

Få tilpasset foderanlæg 

Når vi både leverer, monterer og anbefaler fodersystemer, er én størrelse ikke nødvendigvis den bedste løsning for alle landmænd og dyreproducenter. Hvert landmænd har sine egne unikke behov og udfordringer, det er her tilpasningen af foderanlægget er utrolig belejligt. 

Vores fodersystemer er lavet til at kunne leveres som skræddersyet løsninger til dine ønsker. Om du har specifikke krav eller produktionsmål, kan de tilpasses til at opfylde dem. Tilpasningen af et foderanlæg indebærer også, at der bliver taget hensyn til anlæggets placering, størrelse, eller helt andre faktorer der kan påvirke effektiviteten. '

Vores dygtige montører vil arbejde tæt sammen med dig, så vi kan levere en løsning der effektiviserer din produktion. Er du derfor på udkig efter et fodersystem der tager højde og kan tilpasses efter dine behov, og som gør din hverdag mere effektiv, så står vi hos Jysk Kornteknik ApS klar til at hjælpe.  

Effektivitet ved brug af foderanlæg 

Når det gælder landbrug og dyreproduktion, er vi komplet velvidende om at effektivitet og økonomisk optimering er afgørende faktorer. Det kan anlægget blandt andet hjælpe med, hvor fodersystemet har en række afgørende fordele

 • Præcis og nøjagtig fodring:
  Først og fremmest vil du med anlægget få en præcis fodring, så dyrene får den nøjagtige mængde foder, de har brug for, og samtidig på de rigtige tidspunkter. Det er med til at reducerer spild, og sørger for dyrene hverken lider under under- eller overfodring. 
   
 • Omkostningsbesparelser: 
  Som nævnt kan anlægget hjælpe med at minimere spild af foder på bedste vis, og reducere arbejdsbyrden for dig. Det kan hjælpe dig på sigt med omkostningsreduceringer, hvor du samtidig får muligheden for at overvåge og justere fodringsprocessen automatisk, så du får tid til andre vigtige opgaver. 
   
 • Tidsbesparelser:
  Med et foderanlæg fra os, får du automatisering der reducerer den tid, der kræves for manuel fodring. Det frigør mere tid til dig og din produktion, så du kan bruge din energi og tid på andre opgaver. 

Kontakt os i dag og hør nærmere 

Har du flere spørgsmål, ønsker yderligere information om vores tjenester, er vi her for at hjælpe dig med at finde den bedste løsning. Kontakt os på 25729686 eller på info@jyskkornteknik.dk, og så står vores dygtige team klar til at besvare dine spørgsmål.

Har du spørgsmål om vores service? Skab hurtigt overblik over vores produkter og tjenester af foderanlæg, ved vores nedenstående FAQ-sektion. Klik på spørgsmålene og lær mere. 

Et foderanlæg er nu uundværligt inden for moderne dyreproduktion. Anlægget udgør en kompleks struktur, der er skabt til præcist at dosere foder til husdyr i landbruget, uanset om det drejer sig om kvæg eller grise, og det gør dette på nøje planlagte tidspunkter. Formålet er at sikre, at dyrene modtager den nødvendige ernæring for at trives og opnå optimal vækst.
Foderanlæg er fleksible og kan tilpasses præcist til enkelte behov, uanset om det er produktionsmål, placering, eller andre faktorer. Vi tilbyder tilpassede løsninger, og vores erfarne montører vil samarbejde tæt med dig, for at optimere din produktion.
Med et foderanlæg får du præcis og nøjagtig fodring, omkostningsbesparelser, minimering af foderspil og arbejdsbyrde, og tidsbesparelser ved hjælp af automatisering.