Chore-Times FLEX-AUGER® Coreless Auger Feed Delivery System har vist sig at være den mest pålidelige og bedste måde, der nogensinde er udformet til at flytte foder eller råstoffer fra A-B.

Hos Jysk Kornteknik ApS byder vi på mange løsninger inden for opbevaring, formaling, blanding, transport og forarbejdning til korn. I korn- og foderindustrien er det specielt afgørende at finde en løsning til effektiv håndtering af råvarer, for at opretholde en god og fornuftig produktkvalitet, og lige netop her tilbyder vi flexsnegle. 

Flexsnegle, eller fleksible snegletransportører er utrolig smarte, og er med til at lette processen i at flytte korn, foder og lignende råvarer. Hos os leverer vi løsninger der er alsidige og tilpasningsdygtige, så din produktion kan optimeres og gøres mere flydende. 

Hvorfor bruge flexsnegle i din produktion 

Er du i foder- og kornindustrien, kan du måske nikke genkendende til, at det er afgørende at udnytte dine råvarer til det fuldeste. En afgørende fordel ved at gøre brug af flexsnegle, er den skånsomme håndtering af materialer. Den kan transportere materialer og råvarer langsomt og jævnt, hvilket betyder risikoen for kornbrud eller beskadigelser bliver reduceret. 

Vi hos Jysk Kornteknik er altid klar til uddybende snak, skulle du være i tvivl om hvad den fleksible snegletransportør kan gøre, men her kan du læse om nogle af de primære fordele: 

 • Materiale- og råvarehåndtering:
  Som nævnt er flexsnegle utrolig brugbare til skånsom håndtering af dine korn og råvarer, du kan derfor forvente øget produktkvalitet. 
   
 • Smart tilpasningsevne:
  Har du specifikke behov, kan du nemt tilpasse apparatet til dine ønsker. Der kan tages højde for ændringer af længde og diameter, så den ikke kun passer til én unik situation. 
   
 • Effektivitet:
  Med flexsnegle fra os, får du effektiv korn- og råvarehåndtering, hvor du kan flytte dine materialer over lange afstande, med minimalt spild.
   
 • Præcision:
  Du får samtidig også præcis kontrol, hvilket er et afgørende element når dosering og nøjagtig har en stor betydning for din produktion. 

Få optimeret din råvarehåndtering hos os

Jysk kornteknik levere og montere flexsnegle til alle typer landbrug, vi kommer ud til dig og sammen laver vi opmålinger og snakker om hvad i skal bruge og du vil herefter modtage et uforpligtende tilbud.

Uanset om du har brug for præcis dosering, skånsom transportering, eller effektiv håndtering, så kan sneglen være behjælpelig og tilpasse dine behov. Kontakt os på 25729686 eller på info@jyskkornteknik.dk, og så står vi klar til at besvare dine spørgsmål. Vi står også klar til at finde den rette løsning til lige præcis din situation.